петък, 14 юни 2013 г.

Запечатано с целувка от BURBERRY





  Бихте искали да изпратите целувка на любим човек независимо колко е далеч? С помощта на съвместния проект между Burberry и Google вече можете да направите това. Проектът е озаглавен Burberry Kisses и ви позволява да 'запечатате' дигитално вашата истинска целувка и да я пратите на когото и където пожелаете по света.

  Как става това - чрез 'kiss recognition technology' на вашия компютър (уеб камерата заснема целувката ви) или с директен контакт върху touch screen устройството ви.

  Има и няколко глезотийки, като например може да сложите цвят на устните си взети от палитрата червила на Burberry или направо бихте могли да си присвоите някои от готовите целувки :) След това прилежно попълнете персоналното си съобщение, градовете където се намирате вие и получателя, имената и e-mail адресите на двама ви. И сте готови.







  Писмото 'долита' съпроводено от музикален фон - 'Evergreen Love' на Misty Miller и кадри от градовете, които сте посочили. Има само едно малко условие, без което няма как да прочетете писмото си и това е да имате Google Chrome :)






Send your kiss...

Снимки и Видео: Burberry



Няма коментари:

Публикуване на коментар