петък, 31 май 2013 г.

**Из Любимите Списания**

  Мисля, че петък е идеален ден за стартиране на нова рубрика. Една лежерна, не отнемаща много време, но пък интересна и въздействаща поредица, която ще озаглавя - "Из любимите списания".
  От момента на създаване на блога исках той да се движи в няколко рубрики, но и така не се заформиха такива или поне по начина по който исках. И ето, мисля, че този момент дойде.
  Защо започвам точно с тази? Защото обожавам да чета списания и да следя модни блогове. Освен типично женските глезотийки, за които чета там, мога да намеря и десетки фотосесии. Сексапилни, романтични, ексцентрични, страховити, агресивни...... Тези фотографии са дело на дълъг работен процес и на не малък екип от добри професионалисти. Фотографията е изкуство, което много уважавам, а когато една добра фотография е съчетана с интересен стайлинг и красив модел това винаги може да предизвика емоция във вас.

Сега искам да ви покажа две от любимите ми сесии за юни месец. Типично като за летния сезон, те са пъстри и изключително съблазнителни.

***

"Goddess Of Sicily"










Figaro Japan June 2013
Photography: Toshio Onda
Styling: Rena Semba
Hair: Jun Goto
Makeup: Ryuji Nozaki
Model: Marcelina Sowa



***

"High Glam"















Vogue Germany June 2013
Photographer: Alexi Lubomirski
Styling: Christiane Arp
Hair: Teddy Charles
Makeup: Maud Laceppe
Model: Karmen Pedaru




Снимки




Няма коментари:

Публикуване на коментар