сряда, 15 май 2013 г.

Oscar de la Renta на хартия


  Всички сме чували за дизайнерски рокли, дизайнерси обувки, чанти, шапки, очила, ..., но чували ли сте за дизайнерски покани за сватба?
  Аз не бях!

  Oscar de la Renta е модната къща, която пуска на пазара тези красоти. За целта си партнира с Paperless Post, сайт превърнал пращането на картички в изкуство.
  Малките хартиени изделия са с релефни принтове, вдъхновени от платове и дантели взети направо от модните колекции на Oscar de la Renta. Перфектно подбраните цветове и форми могат да ви затруднят в избора. Накрая обаче бъдете сигурни, че всички гости ще са приятно изненадани да получат един от тези красиво щамповани пликове в пощенската си кутия.
За любителите на новите технологии, с удоволствие мога да кажа, че имат възможност да поръчат и пратят своите покани и в електронен формат.


  Като всяка дизайнерска покупка сега сигурно си мислите, че са доста скъпи и не може да си ги позволите, но не сте прави. Най-хубавото е, че цените са съвсем 'народни', а именно - хартиените покани започват от $1.45 и стигат до $2.67, а електронните са по-евтини.

  За сега имате възможност да поръчате покани, както за вашата сватба, така и за други важни за вас събития, заедно с благодарствени картички, които да изпратите след събитието. Но модната тенденция в тази насока няма да се ограничи само с тези модели. В бъдеще има планове за разширяване на линията с детски покани, персонални картички и други подобни материали.




Снимки: fashionista
Пълната колекция разгледайте на сайта на Paperless Post.







Няма коментари:

Публикуване на коментар