четвъртък, 3 януари 2013 г.

Подарък с характер :) :D :( :* :/

  Масовото купуване на подаръци отмина, но за голяма част от нас празниците нямат свършване. Още от 1-ви януари като се започне и именните дни нямат край :) На втори януари дори и аз имах имен ден.  Та ако за коледните подаръци не успях да напиша в блога, защото и аз бях обзета от предновогодишния шопинг, то сега ще се включа с няколко интересни предложения, на който попаднах снощи, ровейки се из интернет.
  Сайта, в който се продават тези забавни нещица е испански и въпреки, че нямат голям набор от предложения, продуктите им са страхотни.


За хората, които обичат да гледат цветя:
  Ако цветята можеха да говорят ... Добре, че не могат, защото мойте щяха все за помощ да викат. Един страхотен подарък, с повод или пък без, за всеки любител на цветята. Къде на майтап, къде наистина, но една червена саксия с надпис "Помощ" винаги ще ви подсеща да полеете горкото растение.
  Plantpot: EUR 20



За хората, които обичат да си поспиват:


  Възглавница, която може да говори от ваше име :) Дали ще ви хрумне гениална мисъл посред нощ и няма да има къде да я запишете или ще ви се прииска да оставите любовно съобщение, това няма никакво значение. На тази възглавница може да се пише многократно и само едно изплакване с чиста вода ви дели от нов "бял лист" за новите ви идеи.
  NoteMe Pillow: EUR 24




За хората, които обичат да си похапват:




  Обичате да се събирате с приятели и да хапвате пица, но все вас прекарват да я плащате - сложете край на това. Решението за това кой ще се 'бръкне' за вкусната вечеря ще решава Чинията Ролетка. Сега вече може всяка вечер да си каните гости ;)
  Like Dislike Napkins: EUR 13
  Plate Roulette: EUR 30




За ревнивите:



  Ако полата на възлюбената девойка винаги ви се струва много къса, сега може да проверите колко точно е това. С този клин само с един поглед може да разберете в какво настроение е вашата половинка, а именно по дължината на полата.
  Хубавото е, че го има и на английски.
  Leg's Talk: EUR 20


  Още страхотни идеи може да намерите ТУК






Няма коментари:

Публикуване на коментар