сряда, 16 януари 2013 г.

PRADA 2013 - Романтиката на 60-те

  По всичко изглежда пролетта ще е много цветна. Но не пъстра откъм цветове, а обсипана с мотиви на цветя. Цветя по палтата, цветя по блузите и полите, цветя по чантите, цветя по бижутата и аксесоарите... По този свеж начин изглежда колекцията за пролет лято 2013 на Prada.



  Изчистеният силует и лежерната елегантност на 60-те се завръщат, изключително семпли модели, но същевременно с това носещи в себе си много женственост и настроение. Колекция издържана в строгите основни цветове - черно, червено и бяло, но техния характерен контраст, съчетан с флоралните мотиви, придават голяма доза романтика.







  Удобството е взело превес над високите и тънки токчета. Prada с лекота намира пресечната точка между елегантност и комфорт в стабилната платформа, балансираща извивката на стъпалото. Вече сте готови за дълги летни разходки.






  Цветята винаги са били и ще продължават да бъдат актуални в ювелирното изкуство. В колекцията има смели и нетипични за ежедневието решения, но със сигурност привличащи погледа на всеки и много впечатляващи.
  Бижутата са едри, но изключително балансирани и нежни, те намират своето адекватно приложение като неповторим акцент към всяка вечерна дреха, от женствените рокли до меките пролетни палта. 







Снимки: Prada





Няма коментари:

Публикуване на коментар